top of page
  • Writer's pictureVille

Kanariansaaret - upeat luontoparatiisit

Updated: Jun 13, 2023Woohoo! Muutama tuhatta! jälkikäteen läpikäytyä valokuvaa ja videota myöhemmin sain lopulta kirjoitettua neljästä suurimmasta Kanariansaaresta matkakertomukset kuvineen ja videoineen, sekä tietenkin erilaisine matkavinkkeineen. Välillä olen aika laiska käymään reissun kuvia jälkikäteen läpi ja tuhoamaan huonoimpia otoksia sekä ehkä jopa editoimaan parhaita kuvia ja videoita, mutta tämä Espanjan Auringossa-projekti antaa kummasti lisää motivaatiota siihen. Koska täällä blogissa voi myös kommentoida, niin halusin myös nopeasti mainita Kanariansaarten sivuista täällä. risuja ja ruusuja sekä kehitysehdotuksia otan erittäin mielelläni vastaan. Olen rakentanut Kanariansaarten sivut tietoisesti hitusen eri tavalla kuin useimmat matkablogit.

  • Kuvia löytyy myös kuvakarusellista

  • Lähes jokaisen paikkavinkin yhteydessä löytyy myös video

  • Kuvat saa koko ruudun kokoiseksi niitä klikkaamalla

  • Videot vaativat tuplaklikin tai napsautuksen [ ] näköisestä painikkeesta

Kertokaa kommenteissa mistä piditte, ja mistä ette!


Vaikkei Frederik valitettavasti päässyt 2023 vaaleissa 41 äänellään Eduskuntaan, kuunnellaan ja katsellaan tähän loppuun teemaan sopiva klassikko!


PS. Seuraavaksi olen kirjoittamassa Baleaarien saarista, joten pysykäähän kuulolla ja tallentakaa vaikka sivuston etusivu kirjanmerkkeihin* eli https://www.espanjanauringossa.com

* Näin voit esimerkiksi lisätä jonkun sivun kirjanmerkkeihin. Mene haluamallesi sivulle ja toimi seuraavasti selaimesta riippuen:

Chrome/Edge/Brave: painamalla ctrl+D yhtä aikaa.

Safari: Klikkaa työkalupalkin jakopainiketta ja valitse Lisää kirjanmerkki. Tarkemmat ohjeet täältä.Comentarios


Gran Canaria

Image by Renan Brun

Triviaa Espanjasta!

Image by Jp Valery

Säästä satasia!

bottom of page