top of page
IMG_4456.jpeg

Hei ja tervetuloa Espanjan Aurinkoon!

Tämä sivusto syntyi kun monesti oli todella työlästä löytää ajankohtaista tietoa Espanjan koronarajoituksista, ideoita uusista matkakohteista, luotettavaa tietoa eri autonvuokraamoista tai muista käytännön asioista.

 

Parhaaksi tavaksi löytää luotettavaa tietoa osoittautui melko työläs Facebook-ryhmien hakutoiminto, ja kun mieleistä verkkosivustoa ei vain löytynyt niin siitä se idea sitten lähti!

Olen jo useamman vuoden ajan asunut Espanjassa (Barcelona, Alicante ja nyt Valencia), opiskellut kieltä, yrittänyt vähän oppia paikallisten tavoille (pitkät lounaat + siesta!), kiroillut paikallista byrokratiaa ja ennen kaikkea nauttinut rauhallisesta elämänmenosta, hyvästä ruoasta ja juomasta, sekä tietenkin auringosta.

Näiltä sivuilta löydät siis tietoa Espanjan matkailusta, sekä paljon käytännöllistä tietoa, kuten milloin on paras aika matkustaa eri kohteisiin, miten maidemme kulttuurit eri tilanteissa eroavat keskenään tai ihan vaan mistä löytää parhaat tarjoukset lentoihin, hotelleihin tai liikkumiseen. Kukapa ei rakastaisi hyviä diilejä :)

Yritän kirjoittaa melko yksityiskohtaisesti, mutta myös hauskasti. Eläväisesti, mutta turhia korulauseita välttäen. Käytännönnöllisiä vinkkejä tarjoten, mutta myös tunnelmaa luoden. Käytän lähes poikkeuksetta vain omia tai tyttöystävän kuvia ja videoita (myöhemmin 100%). Videoita yritän tarjota runsaasti, koska monesti ne tarjoavat parhaan pääsyn paikan tai tapahtuman tunnelmaan ja henkeen.

Jos haluat lähteä Espanjaan matkalle ja haluat lisätietoa kohteista tai matkustamisesta, tai vain katsella kuvia ja videoita sekä lukea matkakertomuksia, olet tullut juuri oikeaan paikkaan! 

Terveisin,

Ville

PS. Kerro minulle mistä haluaisit lukea lisää, jos sinulla on kommentoitavaa sivustosta, tai haluat tehdä yhteistyötä kanssani: 

espanjanauringossa@gmail.com

bottom of page