top of page
  • Writer's pictureVille

Tervetuloa Espanjan Aurinkoon!

Updated: Apr 4, 2023

Itselleni lomalle lähtiessä on tärkeää rentoutua, saada uusia kokemuksia ja päästä eroon arjesta. Uudessa sympaattisessa pikkukylässä lounaan nauttiminen terassilla tai uudella Kanarian saarella käyminen saa itselläni suupielet ja energiatasot ylös. Ja vaikka menisin samaan paikkaan, kuten Barcelonaan, uudestaan ja uudestaan, niin haluan siellä omien lempikulmieni lisäksi löytää vaikka uusia, hyviä ravintoloita, sympaattisia aukioita tai vain kävellä itselleni uudessa kaupunginosassa.


Ihmiset ovat erilaisia ja mielestäni on tärkeää että jokainen löytää itselleen mieluisia paikkoja ja tekemistä. Se, mitä yritän tarjota sivustolla kävijöille on:

  • Hyvin tietoa erityisesti asioista ja paikoista joista itse pidän

  • Käytännön vinkkejä matkailuun, kuten mistä löytää parhaat hotelli- tai lentotarjoukset, kuinka Espanjassa tipataan tai liikkua Espanjan sisällä

  • Kuinka Korona vaikuttaa matkailuun ja elämään Espanjassa

  • Valokuvia jotka kertovat enemmän kuin ne kuuluisat tuhat sanaa

  • Ja paljon muuta!

Eli jos olet kiinnostunut lukemaan lisää Espanjasta ja sen kulttuurista, käytännön vinkeistä reissaamiseen, sekä erilaisista aktiviteeteista minigolfista riippuliitoon ja karaokesta padeliin, hyvää ruokaa ja juomaa tietenkään lukuunottamatta, lisää sivu kirjanmerkkeihisi. Saa vinkata myös Espanjaan matkaavalle kaverille ;)


コメント


Gran Canaria

Image by Renan Brun

Triviaa Espanjasta!

Image by Jp Valery

Säästä satasia!

bottom of page